Trivsel ”ren kvalitét”

Städföretaget Trivsel grundades 2009 med dåvarande namnet SJT Cleaning i Jakobstad av bröderna Saul, Tomas och Johan Mäenpää. Eftersom vi har erfarenhet från byggnadsbranschen visste vi att vi har en nische att fylla. I byggnadsbranschen är tidtabellen för projekten ofta pressade vilket gör att det sätter stor press på städfirman som utför slutstädningen. Vi insåg att det behövs ett städföretag i vår region som kan göra ett snyggt jobb under hård tidspress för t.ex. just byggfirmor. Saul har också många års erfarenhet av både restaurang- och livsmedelsbranschen. ”Dessa år gav mig en inblick i hur viktigt det är med hygien och renhet för att uppfylla de krav som myndigheter och kunder ställer”, säger VD Saul Mäenpää. Detta ställer höga krav på städföretaget och dess personal.

År 2014 var det äntligen tid för att ta nya steg inom branschen. Vi införde även tjänster till privatmarknaden och ändrade namn från SJT Cleaning till Trivsel för att framhäva vad vi egentligen erbjuder.

Vårt verksamhetsområde i Jakobstadsregionen gör att vi kan erbjuda våra kunder ett nära samarbete. Eftersom vi inte har en stor organisation med en massa byråkrati får våra kunder snabb service. Närheten till kunden är viktig i vår bransch eftersom det krävs att man besöker arbetsplatsen för att få en bild av kundens behov. Det är oftast någon av grundarna som sköter kontakten mellan ert företag och Trivsel vilket gör att ledningen snabbt får en bild av vad ni kräver av vår personal.

Vår affärside går ut på att kunna erbjuda kostnadseffektiva lösningar för företag och privata kunder i regionen. Ingen trivs i smutsiga lokaler vare sig det gäller kunder eller personal. Vi säljer trivsel och välmående till företag och deras kunder.

Värderingar

  • Nära samarbete med kunden
  • Vi håller vad vi lovar
  • Vi skall vara det effektivaste och mest kvalitativa städföretaget i nejden
  • Kontinuerlig utbildning av personal för att upprätthålla kompetens inom senaste teknik och metoder
  • Engagemang, god kundsupport och tillgänglighet med stort miljöansvar
  • Våra kunder skall känna att de får värde för sina pengar

Karolina Lassfolk
Operativ Direktör
044 219 0219
Ring karolina.lassfolk@trivsel.fi

Trivsel · Köpmansgatan 16, 68600 Jakobstad · +358 (0)44 219 0219 · FO: 2099873-6