VeckostädningVeckostädning

Föreställ dig att du kommer hem efter en lång och tung arbetsvecka. Du har tillbringat en timme i trängseln i matbutiken och du bär på tunga matkassar. Du är trött och kommer äntligen hem – till ett fräscht och nystädat hem! Det är fullkomligt möjligt och dessutom är det enkelt att arrangera! Lämna städandet till Trivsel, så får du mer tid till att göra saker du älskar.

Veckostädning på dina villkor

Du får själv välja vilken veckodag och hur ofta städningen sker. Vi gör tillsammans med dig en plan om vilken dag vi städar samt kommer överens om vad som ska städas och till det görs ett abonnemang upp på månatlig basis. Städningen utgår från dina preferenser: det kan vara frågan om veckostädning, storstädning eller varför inte julstädning. Vi gör tillsammans ett städschema så att du vet exakta kostnaderna i förväg. Vid semestrar eller andra orsaker går det att ta uppehåll av städningen, med en månads förvarning. Du kan även kombinera veckostädningen med andra av Trivsels tjänster, exempelvis kombinera veckostädning med fönstertvätt.

Trivsels veckostädning erbjuder ett rent och fint hem och viktigaste av allt, även ett stressfri och lugn fritid. Gör ett beslut, som du tackar dig själv för senare: ta kontakt och beställ veckostädning redan i dag!

Karolina Lassfolk
Operativ Direktör
044 219 0219
Ring karolina.lassfolk@trivsel.fi

Marina Asplund
Projektchef och privatkunder
044 585 6258
Ring marina.asplund@trivsel.fi