Trivsel “puhdasta laatua”

Trivsel perustettiin vuonna 2009 alkujaan nimellä SJT Cleaning Pietarsaaressa veljeksien Saul, Johan ja Tomas Mäenpään toimesta. “Meillä on kokemusta rakennusalalta, ja tiesimme että palveluillemme löytyi tarve markkinoilla. Rakennusalalla on usein tiukat aikataulut joka asettaa suuret paineet siivoamisesta vastaavalle yritykselle. Käsitimme, että alueellamme oli tarvetta siivousyritykselle, joka pystyy tekemään hyvän työn tiukasta aikataulusta huolimatta esimerkiksi rakennusyrityksille. Saulilla on myös monen vuoden kokemus sekä ravintola- että elintarvikealalta. Vuosien saatossa Saul on oppinut ymmärtämään kuinka tärkeä hygienia ja puhtaus on viranomaisten laatuvaatimusten saavuttamiseksi. Tämä asettaa korkeat vaatimukset siivousfirmalle ja sen henkilökunnalle.

Vuonna 2014 oli vihdoin aika astua uusille markkinoille. Uuden nimen, Trivsel myötä yrityksemme tarjoaa myös yksityishenkilöille palvelujaan.

Toiminta-alueemme Pietarsaaren seudulla mahdollistaa läheisen yhteistyön asiakkaittemme kanssa. Meillä ei ole suurta organisaatiota, joten voimme tarjota läheistä yhteistyötä. Tarvekartoitus tehdään aina läheisessä yhteistyössä, jolloin tutustutte samalla Trivselin johtohenkilöön.

Liikeideamme perustuu kustannustehokkaiden ratkaisujen tarjoamiseen seudun yrityksille ja yksityisasiakkaille. Kukaan, ei asiakkaat eikä työntekijät, viihdy likaisissa tiloissa – Trivsel myy viihtyvyyttä ja hyvinvointia yrityksille ja heidän asiakkailleen.

Meidän arvomme

  • Läheinen yhteistyö asiakkaan kanssa
  • Pidämme mitä lupaamme
  • Pyrimme olemaan seudun tehokkain ja laadukkain siivousyritys
  • Koulutamme henkilöstöä jatkuvasti ylläpitääksemme ammattitaitomme alati kehittyvällä alalla
  • Teemme Hyvää vpn Review Finland
  • Omistaudumme työllemme, panostamme tehokkaaseen asiakastukeen ja kannamme kunnialla ympäristövastuuta
  • Asiakkaittemme tulee kokea, että he saavat vastinetta rahalleen

Trivsel · Kauppiaankatu 16, 68600 Pietarsaari · +358 (0)44 219 0219 · Y-tunnus: 2099873-6