Trivsel-siivouspalvelu Helsinki

Oletko tyytyväinen toimistosi siivoukseen? Haluaisitko parempaa palvelua siivousyritykseltä? Trivsel on tehokas ja joustava siivousyritys, joka pitää toimistosi, asuntosi, liiketilasi ym. aina tiptop-kunnossa, sinun ehdoillasi. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme Pietarsaaressa ja sen lähikunnissa vuodesta 2009. Nyt tarjoamme palveluitamme myös Helsingissä.

Räätälöidyt siivouspalvelut asiakkaan ehdoilla

Tarjoamme räätälöityjä siivouspalveluita, jotka joustavat sinun tarpeidesi mukaan. Tarvekartoitus tehdään aina läheisessä yhteistyössä kanssasi. Otamme tarkasti huomioon asiakkaan erikoistarpeet ja aikataulut ja sovimme tehtävät työt ja siivousajat niiden mukaan.

Henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua

Meiltä saat aina henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua. Toimintamme on joustavaa ja kustannustehokasta, asiakkaan tarpeet huomioivaa. Panostamme myös jatkuvasti henkilökuntamme ammattitaitoon ja työhyvinvointiin, mikä näkyy sinulle ensiluokkaisena työnjälkenä ja iloisena tervehdyksenä, kun kohtaat työntekijämme. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä jo tänään!

Tutustu siivouspalveluihimme:

Karolina Lassfolk
Operatiivinen johtaja
044 219 0219
Soita karolina.lassfolk@trivsel.fi

YRITYKSILLE JA KUNNILLE
YKSITYISILLE TALOUKSILLE

Referenssit

Friends & Brgrs

“Friends & Brgrsin Helsingin ravintolan siivooja on ollut mukanamme nyt vuoden. Hän tuntuu meidän henkilökunnan hyvin ja tekee aina jotain pientä extraa muiden palveluiden lisäksi – myös siivouksen ulkopuolella olevia juttuja. Hän kysyy itse palautetta ja voi sen perusteella aina tehdä asiat VIELÄ paremmin, tästä hyötyy molemmat osapuolet. Hän on todella vastuullinen ja antaa myös meille vinkkejä miten toimintaa voisi parantaa. Hän tulee joka päivä ovesta positiivisenä sisälle ja on osa henkilökuntaamme. 

Siivouksen laatu ja työaikojen joustavuus ei voida enää parantaa, Trivsel on hoitanut tämän. Myös Trivselin operatiivinen johto on tehnyt kovaa ja ammattimaista työtä  meitä kohtaan. Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön.

Isak Fagerholm, Friends & Brgrs

Genero

Trivselin siivouspalvelut Generon toimistoilla sekä Helsingissä että Pietarsaaressa toimii todella hyvin. Yritykseen on helppoa olla yhteydessä ja palvelu on todella joustavaa, aina voi kysyä ja yleensä vastaus tai ratkaisu löytyy heti. Trivsel on kyllä enemmän kuin siivooja – hommat vaan pelaa.

Sebastian Östman, Genero

Mäenpää Rakennus Ab

“Trivsel hoitaa sekä rakennus- että loppusiivoukset rakennusprojekteissamme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä henkilökohtaiseen palveluun, jonka vain paikallinen yritys voi antaa. Siivousten laatu on ollut huipputasoa. Trivsel on noudattanut rakennusalan tiukkoja aikatauluja kiitettävästi.”

Mats Östman, hankintapäällikkö

ByggRak Consulting Ab

“Olen monta kertaa käyttänyt Trivselin palveluja ja olen joka kerta hämmästynyt heidän ammattitaidostaan ja palvelutahdostaan. Minulla on myös ollut hyötyä heistä muussa kuin siivouksessa. Olemme luottaneet siihen, että työ suoritetaan ajoissa vaikka aikataulu monesti on tiukka. Trivsel on herkkäkuuloinen mielipiteillemme ja toivomuksillemme. He hoitavat tehtävänsä ja heidän kanssaan on aina mieluisaa asioida. Voimme lämpimästi suositella Trivselin palveluja.”

Carl-Gustav Björk, Projektijohtaja

Optima

“Laajennus ja tilojen muutokset tehtiin elokuussa 2013 – elokuuhun 2014. Trivsel vastasi rakennussiivouksesta rakentamisen aikana ja oli palveluntarjoaja jolla oli resursseja ja ammattitaitoa projektin loppusiivouksen läpivientiin erittäin vaativalla aikataululla.”

Sotka

“Valitsimme Trivselin, koska paikallinen yritys tuntuu luotettavalta valinnalta. Olemme tyytyväisiä heidän hintaan ja laatuun.”

Tommi Oikkonen, Myymäläpäällikkö

AJ

“Valitsimme Trivselin sen perusteella, että se on paikallinen yritys, ja sitä kautta helposti tavoiteltavissa. Trivsel myös kuuntelee meidän mielipiteitämme.”

Sixten Rönn, Toimitusjohtaja

Pyydä tarjous tehokkaasta siivouksesta joka takaa viihtyvyyden!

  • Mikä tai mitkä palvelut kiinnostavat?

Pyydä tarjous tehokkaasta siivouksesta joka takaa viihtyvyyden!

  • Mikä tai mitkä palvelut kiinnostavat?

Trivsel · Kauppiaankatu 16, 68600 Pietarsaari · +358 (0)44 219 0219 · Y-tunnus: 2099873-6