KotisiivousKotisiivous

Kuvittele, että tulet raskaan työviikon jälkeen kotiin. Olet viettänyt tunnin ruokakaupan tungoksessa ja kannat raskaita kauppakasseja. Väsyneenä avaat etuoven — ja astut sisään raikkaaseen, vastasiivottuun asuntoon! Se on täysin mahdollista, ja vieläpä erittäin helppo järjestää. Jätä kotisiivous Trivselin huoleksi. Sinulle jää aikaa tehdä asioita, joita rakastat.

Kotisiivous silloin ja niin usein kuin haluat

Voit itse valita kuinka usein ja minä viikonpäivänä kotisi kodin siivous tehdään. Tutustumme asuntoosi yhdessä kanssasi ja sovimme, mitä töitä siivooja tulee tekemään. Palvelu räätälöidään tarpeesi mukaan, kyseeseen voi tulla esim. viikkosiivous, suursiivous tai vaikkapa joulusiivous. Säännöllisestä kotisiivouksesta sovittaessa tilaukseesi kirjataan ennakkoon sovittu määrä tunteja kuukaudessa, joten tiedät tarkasti kustannukset jo etukäteen. Ja jos vaikkapa lähdet lomalle, siivouksesta voi pitää taukoa, kun asiasta ilmoittaa kuukautta aikaisemmin. Voit myös yhdistää kotisiivouksen muihin meiltä tilaamiisi palveluihin, esim. ikkunanpesuun.

Trivselin kotisiivous tarjoaa puhtaan ja siistin kodin lisäksi sitä kaikkein arvokkainta: rentoa ja stressitöntä vapaa-aikaa. Tee päätös, josta kiität itseäsi myöhemmin, ota yhteyttä jo tänään!